0

Za primerjavo nimate nobenih izdelkov.

Pozdravljeni!

facebook

KOŠARICA (0)

Pogoji Poslovanja

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

POGOJI NAKUPA
Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.knapsport.com ter se z njimi strinja.


Spletno prodajo na www.knapsport.com izvaja podjetje - NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE z matično številko 5211018000. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: 29963621).

Spletna trgovina www.knapsport.com vam omogoča nakup preko spleta. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni naši izdelki, podrobne informacije in cene izdelkov (redne cene in spletne cene). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

NAROČANJE IZDELKOV
Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost " v košarico". Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost "košarica", kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 5 korakih opravili celoten nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.knapsport.com je registracija uporabnika ali nakup kot gost. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati (s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev POCENIKARTUSE.SI in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik v trgovino prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Kupec prejme pogodbo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov. Obenem lahko kupec s svojim uporabniškim imenom in geslom na spletni strani www.knapsport.com pregleda vse njegove opravljene nakupe in njegove sklenjene pogodbe.

CENE IZDELKOV
V spletni trgovini so objavljene spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.knapsport.com.
Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.knapsport.com. Vse cene izdelkov na www.knapsport.com so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

PLAČILO IN PREVZEM
V spletni trgovini www.knapsport.com so na voljo naslednji načini plačila:

- po povzetju – z gotovino – kupec krije provizijo poštne nakaznice v znesku, kot je določen s cenikom Pošte Slovenije.

- po predračunu, ki ga prejmete na email naslov takoj po oddaji naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu)

- po paypalu - nakup vas preusmeri na spletno stran paypal.com zaključite nakup. O uspešno opravljenem nakupu boste prejeli potrditveni email.

Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.knapsport.com se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, ...).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

STROŠKI POŠILJANJA
Stroške pošiljanja plača kupec, in sicer:

- obračuna se enotna cena 3,99 EUR z DDV ne glede na število artiklov


Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.knapsport.com. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.knapsport.com niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju kupec krije provizijo poštne nakaznice v znesku kot je določen s cenikom Pošte Slovenije.

DOBAVNI ROK
Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR vam bo naročeno blago (v kolikor je na zalogi) dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Dobava blaga, ki ni na zalogi je od 5 - 7 delovnih dni.

UPORABA SPLETNE TRGOVINE
Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij v spletni trgovini. Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih v spletni trgovini www.knapsport.com. V kolikor kupec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed kontaktov.

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. prepovedana.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Ob prvem obisku spletne trgovine www.knapsport.com se na vaš računalnik shrani "piškotek" (cookie), ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oziroma od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.knapsport.com.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR. obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo www.knapsport.com in registriranim uporabnikom. Podatki o plačilni kartici oziroma drugi podatki glede plačila, ki jih uporabnik vnese, se v kriptirani obliki prenesejo iz njegovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Podjetje NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

SPORI
Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine http://www.knapsport.com med kupcem in NOGOMETNI KLUB RUDAR VELENJE, bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Velenju.

NOGOMETNI KLUB RUDAR

Cesta na Jezero7, 3320 Velenje
T: 05 9014 707
E: trgovinaknap@gmail.com

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek - Petek: 15:30 - 16:00
Sobota: 9:00 - 12:00
V času prvenstvenih tekem NK Rudar Velenje

Facebook

© 2018Knapsport.com. Vse pravice pridržane.